luni, 15 februarie 2016

"Piano World" - metoda de pian de Joanna MacGregor pentru iubitorii de Jazz


Joanna MacGregor s-a nascut in 1959 si este sefa catedrei de pian la "Royal University of Music" din Marea Britanie. De asemenea, este considerata a fi unul din cei mai inovatori muzicieni, incercand tot timpul sa depasasca limitele categorizarii prin conectarea a cator mai multe stiluri muzicale. Pana acum a sustinut concerte in peste 60 de tari, atat ca artist solo cat si ca parte a unora din cele mai prestigioase orchestre din lume, cum ar fi Filarmonica din New York, Filarmonica din Londra, Orchestra Simfonica din Sydney si altele.





Seria "Piano World"  este alcatuita din 3 volume:



Fiecare volum este special si are un fel unic de a motiva elevi, cu siguranta nu se vor plange indiferent de cat de mult vor munci. Metoda a fost gandita ca o poveste pentru a fi cat mai atractiva si pentru a determina elevii sa-si doreasca sa descopere mai mult si mai mult. Ilustratiile sunt foarte indraznete si viu colorate.



Metoda cuprinde si foarte multe jocuri si puzzle-luri, adaugate special pentru a putea fi rezolvate stand departe de pian. Rolul lor este atat de a amuza si relaxa elevul, cat si de a consolida cunostintele acumulate in lectiile anterioare.



Metoda este perfecta pentru cei care vor sa depasasca barierele clasicului si vor sa invete si alte stiluri muzicale. Ca si Joanna MacGregor metoda este invatoare, indrazneata si ofera elevului posibilitatea de a cunoaste cat mai multe stiluri muzicale: Jazz, Clasic, Blues si altele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu